MyAlpaca

MyAlpaca ble skapt med tanke på at verdien av at sunn, komfortabel og luksuriøs søvn er viktig for et langt liv og vedvarende lykke. For å komme fram til det beste resultatet, bestemte produsenten av MyAlpaca seg for å kombinere moderne tekstilkunnskap med tradisjonelle håndquiltingsmetoder, samt håndverksmessig oppmerksomhet på detaljer.

The Drawing Room fører både pledd, dyner og puter fra MyAlpaca.

  • Pleddene fra MyAlpaca er håndvevde med den fineste kvalitet av Baby alpaca som er hentet fra Peru, der man finner den mykeste alpakkafiberen som kommer fra dyrets første skjæring rundt ett års alder.  Pleddene kommer i forskjellige blandinger av Baby alpaca, Cashmere og Merinoull. Noen av pleddene kommer også i 100% Baby alpaca. Den fantastiske kvaliteten på pleddene kan nesten ikke beskrives med ord - de må oppleves!
  • Dynene og putene er også handlagde og fylt med 100% ren alpakkafiber for fantastisk komfort, og sine temperatur-regulerende og hypoallergene egenskaper. De er trukket i 100% naturlig bomullssateng som er tettvevd, silkehvit, myk, lett og pustende.
Håndvede pledd fra MyAlpaca.
Håndvede pledd fra MyAlpaca.

Fotogalleri

Et lite utvalg av pledd, dyner og puter fra MyAlpaca. Klikk her for mer inspirasjon og hele utvalget.